ŞUNDAN BUNDAN

Talisca rakibinin suratına vurup oyundan atılmadıktan sonra galibiyet golünü atmış. Rüştü Reçber faulü rakip aldı yorumuyla ne demek istemiş anlaşılamamış. Sonuçta Beşiktaş oyunda olmaması gereken bir oyuncu sayesinde sahadan yenilgi almadan ayrılmayı başarmış.

Şenol Güneş yine her zaman olduğu gibi kayıp sonrası saçmalamalarını yapmış. Su molalarının neden verildiğini sorup "Bir de çay molası versinler" demiş.

Karabüklü Grovaz, Başakşehir'e nefis bir gol atmış. Hagi'yi ananlar olmuş da vuruş sağ ayakla. Golü yiyen Babacan'ın hatası yok. Yine de Fenerbahçe kalesindeyken bir kupa maçında Bilica'dan bir duran toptan 35 metreden yediği gol geldi aklıma. O hataydı. Bilica'nın Fenerbahçe'ye gelişine nedendir :))

Galatasaray'ın yeni transferi Maicon, BeIN Spor yorumcusu Bülent Korkmaz'a bir iltifatta bulunmuş, formasına layık olmak amacımdır demiş. Ona birisinin formanın Galatasaray forması olduğunu, formaya layık olmak için de rakiplerinin nefret ettiği (sahadaki pislikleri nedeniyle) Bülent'i değil, herkesin saygı duyduğu Metin Oktay'ı örnek almasının daha sevimli olacağını hatırlatmalı.

Bülent Uygun'un kıyafeti Galatasaray'ın Osmanlıspor deplasman galibiyetinin önüne geçmiş biraz. Bu kıyafeti giymek için ne içmek gerekir acaba?

Bizim maç bu akşam. Kazanmak gerek. Zaman kazanmak için kazanmak gerek. Vardar maçına rahat çıkmak için de.