FENERBAHÇE 1-2 VARDAR

Aykut Kocaman'ın maç sonunda konuşamaması her şeyi anlatıyor. Benim bildiğim benim sevdiğim Aykut Kocaman, orada konuşmadığına göre bu işi bitirmiştir, pes etmiştir. 
Vardar'a elenmek değil tek sorun. Sorunlar silsilesi var. Geç bitirebildiğin transferi bu maçlarda oynatamıyorsun. Zaten bitiremediklerin var. Takımda nokta eksikler var. Oynayanlar, gelecek olanlar nedeniyle günü kurtarma sistemine göre sahada. Yönetimin kafası spor dışı işlerle meşgul. Taraftar başka dünyada. Kimi romantik kimi gerçekçi kimi sinirden kimi cahillikten kime saldıracağını bilmiyor. Kırmızı kart cezalısı Josef'i neden oynatmıyor diye hocaya kızan var. İsmail oynayınca neden Hasan Ali yok, Hasan Ali oynayınca neden İsmail yok diyen var. Laf sokmak için bekleyen, başarısızlığa sevinen var. Sportif ya da idari başarısızlıklardan şeref, adamlık eksiği çıkartanlar var.

Kısacası var oğlu var. Birliktelik yok, aynaya bakmak yok, mutluluk yok. Zor sezon.

Aslında yapılması gereken belli. Aykut Kocaman dahil idari kadronun istifası gerekiyor. Mayıs'ı beklemeden yani seçilecek yönetim bir sonraki sezon için rahat plan yapabilsin diye acilen bir olağanüstü kongre yapılması gerekiyor. Bulutları dağıtmanın, tazelenecekse güven tazelemenin, değişecekse yönetim değiştirmenin tek çaresi bu. Başka Fenerbahçe yok çünkü.