KAFAMA TAKILAN DELİ SORULAR



Kafama takılan deli sorular var, yanıt bulabilir misiniz? İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.

  1. Lig TV, Emre'nin Başakşehir'le sözleşme imzalaması sonrasında, meşhur Emre kamerasını bu takımın maçlarında görevlendirecek mi?
  2. Emre Başakşehir'le anlaşınca, "Başakşehir'e karşı oluşan sempati sona erer" diyenler, Melo'nun Galatasaray'da olması yüzünden varsa Galatasaray'a karşı sempatilerini kaybetmişler mi?
  3. Fenerbahçe'nin transferleriyle ilgili olarak işin para kaynağına takanlar, Galatasaray bu kadar borç içindeyken transfer yaptığında neden sustular?
  4. "Dinsiz bir partiye destek olamayız" diyen MHP ile "La oolum ne dini, partinin dini mi olur?" diyemeyen CHP, ülkedeki dinsiz vatandaşlara hakaret ederken bir kişinin de çıkıp ne oluyor dememesi normal mi?
  5. Çarşı yolun ortasına sıçsa (çok sıçıyor aslında) haber yapan çakma solcu muhabirlerle, ÖYM mağdurlarını sürekli gündeme getiren medya, Fenerbahçe'nin şike kumpasıyla yaptığı savaşı neden ana sayfaya taşımıyor?
  6. Trabzon şehir girişinde Fenerbahçe otobüsünü ortadan kaldırmaya çalışanlar yakalandı mı? İz bulundu mu? Daha ne kadar sürer?