AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASININ KİFAYETSİZLİĞİ


Dağ fare mi doğurdu yok zaten beklenen bu muydu karıştırmadan;


GFB şöyle GFB böyle.
Evet şöyle, evet böyle. Haklısın başkan. Ve ekliyorum bunları palazlandıran da sendin şimdi karşılarına AFGB rezaletini koyan da sensin. GFB'nin Kayseri deplasmanında küfür ederek aldırdığı ceza sonrasında AGFB grubu Fenerium üst tribüne nasıl çıktı?
Okul açık kombinelerini satmazken, GFB'yi bitireceğim diye Vamos'u CK'yi Unifeb'i de bitirdin be başkan. Onlar da mı zarar verdiler? Onların ne günahı vardı?
Peki en son iptal edilen Maraton kombineleri ne olacak? Mağduriyet telafi edilecek dedin başkan. Neye göre karar vereceksin kimin mağdur olduğuna? Gole sevinip sevinmemek, forma giyip giymemek midir kriterler? Sınava mı girecekler? Fenerium alışveriş fişleri mi gerekiyor? Yapma başkan.

Kulübe zarar verenler var. 
Evet var. O kadar çok ki. Ama zarar sadece tribünden verilmiyor ki. Yediğimiz cezaların detayını çıkartalım mı? Peki transferlerde hiç zarar görmedi mi kulüp? Galatasaraylı zencilere muz gösterenleri çıkartıp midem rahatsız basın açıklaması zarar vermedi mi başkan? Zararı verenin niyetine bak önce. Hele hele zarar vermeyenleri ayır lütfen.
Daha büyük zararı dışarıdakiler veriyorlar. Oraya odaklansana gözünü seveyim.

Gollerde sevinmiyorlar. 
Yahu Aykut hoca gollere sevinmiyor diyenlerin anasını belledik biz. O ne olacak? Yöneticilerimiz dahil gollerde kıpırdamayan Fenerbahçeliler var. Böyle kıstas olmaz. Aman başkan.

Formaları yok. 
E "1 Milyon Üye" reklamında sahte formalı çocuklar var, yok muydu orijinalı?

UEFA'ya gidemeyiz. 
Evet gidemeyiz de şike kumpasında biz demedik mi düşürün kardeşim biz masumuz. O zaman da olmayacaktı? Tribünü gerçek rantçılardan temizlemek uğruna ben razıyım Avrupa'ya gidememeye.

Sayın başkan, kulübümün seçilmiş reisi. Sevgili abim, büyüğüm, liderim. 
Sapla samanı karıştırma lütfen.  
Besleyip başına bela ettiğin adamlarla taraftarı birbirine karıştırma aman.
Yenilerini besleme, yarın onlar da bela olacaklar çünkü başına, yapma.
Tribünde adaletsizliğe son vermek istiyorsun, öyle söylüyorsun. Samimiysen eğer bırak gerçek taraftarı, rahat bırak. 
Yeterince düşmanla boğuşuyoruz zaten, olmayan düşmanlara karşı harcama enerjini.
Lütfen. 
.