FENERBAHÇE 3-0 BEŞİKTAŞ, MAÇTAN ÇOK SONRA KISA KISA


Her bakımdan zor bir dönemin saha içini başarıyla tamamladı çubuklular. Milli maç arası biraz nefes almaya yarayacak. Tabi kulüp çıkıp Alex'e yanıt vermezse. Dert yok, alışığız nasılsa, sahaya dönelim.

Hafta içinde Alman köylülerini, dün de Türkiye'nin semt takımını yendik bazılarına göre. Borussia kötü biz iyi değiliz. Beşiktaş kötü biz iyi değiliz. En iyi diye bahsedilen ligde son iki maçında 1 puan alabilmiş, fatihi olduğu ;) Avrupa'da bırakın puanı golü yok. Ama iyi oynuyorlar ;) Dert yok bizim sahaya dönelim.
Egemen dışında sırıtan yok. Raul müthiş bir ivme kazandırdı takıma. Topal da rahatladı. Kocaman'ın Alex sonrasında da 4-2-3-1 ile oynamaya çalışması anlatılanları yalanlıyor. Baroni serbest oynayınca, zor gelen savunma görevini daha canla başla yapıyor sanki. Tek tek anlatmaya gerek yok. Sadece Egemen işte. Bu sezon takıntım belli oldu :) Özer de kalmadı, Bilica da. Egemen de kaşınıyor. Çok yer kaybediyor, çokça futbol dışı hile peşinde ve çokça da akılsızlık yapıyor. Ben Bekir-Yobo ikilisini tercih ederim. Hata yapacaksa Bekir yapsın. Bitirdim.
Ülkenin en büyük takımlarından birini sahadan silmişsin, konu Alex. Hatta Samet. Biri en büyük diye mi sormuştu? E hala mı alamadı sorunun yanıtını.