BURSASPOR 1-1 FENERBAHÇE, MAÇTAN SONRA KISA KISA


Soru, sezon başlarken genel bir puan hesabı yaparken hangi deplasmanlarda puan kaybını öngörürsünüz? Bir soru daha, takımın oturmuş/oturmaya başlamış kadrosundan 5 oyuncusunun oynayamadığı bir Bursaspor deplasmanı öncesinde, yenilmemek de iyi dediğiniz olur mu? Maça geçiyorum.
Sağ bekte aylardır maç oynamamış stoper Serdar ve maçın başında kendi kalesine attığı talihsiz gol. Kısmetsizlik mi demeli? Denebilir. Sonrasında eşitlenen oyun ve hatta ilk yarının sonuna kadar üstünlüğün ele alınması. Ama bu süre içinde sadece beraberliğe ulaşabilmek.
Krasic sırıtıyor. Evet golde müthiş payı var. O pası herkes veremez. Caner göbekte başlayınca biraz sırıttı, Kocaman hemen sola aldı zaten. Kuyt çaba gösteriyor ama sezon başındaki formundan aşağıda hala. Sow müthiş, kesin sakat ;) Egemen de sırıtanlardan. Bekir iyi. Volkan müthiş. Baroni ve Selçuk iyiler. İlk devre notu oyuna iyi skora orta.
İkinci yarıda bence sırıtan Krasic dışarıda, Stoch sahada. Muhtemel Bursaspor baskısından kontralarla yararlanmak amaçi çok belli. Ama Stoch kötü bugün. Sonra gelen büyük baskı ve verilen pozisyonlar. Bu sırada kazandığımız topların yanlış paslarla bir türlü elde tutulamaması. Baskının gittikçe artması. Volkan'ın başarılı performansı sonrasında özellikle son dakikalardaki baskımız. Gole çok yaklaşıp atamamış olmanın üzüntüsü. Ertuğrul Sağlam'ı tribüne 2 dakikada ancak gönderen Yunus Yıldırım'ın maça sadece 2 dakika eklemesi.
Başa dönüyor tekrar soruyorum; Sezon başlarken genel bir puan hesabı yaparken hangi deplasmanlarda puan kaybını öngörürsünüz? Bir soru daha, takımın oturmuş/oturmaya başlamış kadrosundan 5 oyuncusunun oynayamadığı bir Bursaspor deplasmanı öncesinde, yenilmemek de iyi dediğiniz olur mu?