CANIM SIKILIYOR

 


Fenerbahçe iyi biz iyi deriz ya. Kötüyse de kötüyüz. Futbol takımı son 5 maçta 4 yenilgi aldı. Daha da üzen rakiplerin de puan kaybettikleri bu dönemde yerimizde saymamız. Daha da kötüsü var tabi. Ondan da bahsedeyim.

Erol hocayı tartışma zamanı geldi. Sahaya yansıttığı bir şey yok hocanın. Elbette takımla çalışan biz değiliz, kadronun ne durumda olduğunu o daha iyi biliyor. Lakin Pelkas'ı ısrarla hem de 88'in olmadığı maçlarda kanatta kullanma ısrarının nedenini bulamıyorum. Bu takımda yaratıcı özellikleri olan oyuncu sayısı sınırlı. Misal Perotti var, sakat. Sosa var sorunlu. Ve Pelkas var. Kanatta çürütüyoruz. 88'in Novak'tan daha yararlı olduğu ortada, o da kenarda. Oyuna Ademi gibi bir kuleyi dahil ediyoruz, kanatlardan orta yapacak bir organizasyonumuz yok. Neyse ki bir süre sonra 88 giriyor oyuna fakat sağ bekteki, maçın tek golünün ortasını yapan Nazım çıkıyor. Çorba.

Hoca değişsin diyen çok var. Peki aday kim? Umarım Emre Belözoğlu demez kimse veya Alex De Souza. Erol hocanın gelmesinden daha beter olur çünkü sıfır tecrübeleriyle. Hocanın değişmesi bir çare değil. Lakin hazır kötü zamanda puan farkı açılmamışken bir işe yarar diyenler var. Aynı soruya geri geldim, kimi getireceğiz yerine?

Herkes hocanın yardımcılarına takmış. Volkan neden Oytun'a baraj yapmayı öğretmemiş? Kaleci antrenörü olmadığı için olabilir mi? Aurelio ne iş yapar? Veya Yozgatlı? Ben bilmem ne yaptıklarını. Ama kötü gidince Selçuk Şahin'e bile geliyor sıra. Ama asıl sorgulanması gereken sorgulanmıyor. Üçüncü sezonunda da şampiyon olamazsa aday olurken ne diyecek kongrede? Tamam futbol yürümüyordu desek bile yürüyen basketbolu ne hale getirdiniz demeyecek mi oy sahipleri? 

Sahaya döneyim. Mert Hakan ne yapar? Ya Ferdi? Cisse kazara doğru pas attığında bile aslında doğru yere atmak istemediğini görüyorsunuz. Bu kadar mı hakim olamaz bir oyuncu ayağına? Samatta nerede? Sakat, tamam. Thiam'la başlamak zor mu? Stoperlere gelmek istemiyorum zira skandal sürüyor. Üç sezondur sürekli karavana. Transfer edilen bu kadar stoper arasında en iyisi Serdar'sa aynayalara bakmak gerekmiyor mu? 

Felaket durumdayız. Sonumuz ne olacak belli değil.