MEZARINA İŞEMEK



Çok ağır, değil mi? Ölenin ardından konuşulmaz derler memlekette. Gerçi bahsedeceğim kişi gencecik yaşında yitip giden bir canın ardından, yazdığı gazete paçavrasındaki köşesinde konuşmuştu; su testisi benzetmesiyle.

Ülke medyasının bu hale gelmesindeki en büyük etkenlerden birisi Hıncal Uluç'tur bahsettiğim kişi, elbette anladınız. Aşağıdaki videoda, Twitter kullanıcılarından Dyson Sphere (@kirli_duzen) Hıncal Uluç'un son kötülüğünü ifşa etmiş.

Linki şurada 

Özeti şu; Skertel'in Kasımpaşa maçında rakibiyle çarpışması sırasında kafasına kulüp doktoru tarafından kesik atılmış ve bu kesi daha sonra dikilmiş. Yani çarpışmada oluşan bir sorun yok. Bizim, kanıtlarıyla anlattığımız Şenol Güneş tiyatrosunu, Aykut Kocaman'ın isteğiyle Fenerbahçe'nin yaptığını iddia ediyor Uluç.

Hem de yanında sözde Fenerbahçeli Kemal Belgin, kadim gazeteci Güven Taner ile programın moderatörü ve ATV Spor Müdürü Serkan Korkmaz varken.
Bu üç kişinin vicdanlarından ben sorumlu değilim elbette. Programı izleyecek kadar boş zamanım da yok. Sadece yukarıdaki video yetti zaten.
Ağızlarını açıp da "Ne saçmalıyorsunuz sayın Uluç" deyip demediklerini bilmiyorum. Çok da fark edecek kişiler değiller zaten. Hatta hatta, çalıştıkları kanal gibi memlekete ziyan kişiler.

Hıncal Uluç'un yaşındaki kişilerin akıl sağlığı raporu almaları gerekiyor resmi işlem yaptırmaları için. Hıncal Uluç'un bence böyle bir şeye ihtiyacı yok zira kendisini bildim bileli yani belki 50 yaşından beri mezarına işenecek kişi statüsünde. Bir değişiklik yok.

Allah'ın işine karışılmaz elbette. Bekliyoruz. Beni ondan önce almazsa yapacağım belli. Türkiye tarihindeki en ses getirecek olan cenaze töreni olacağı kesin. Defin işlemi olarak da aynı şey geçerli. Mezarındaki otlar gübreleme sayesinde coşacak kısmetse. 

Elbette ölüm gününü beklemeden de yapılacak bir şeyler var. Misal ben bugün kulübümüzü arayarak kongre üyesi sıfatıyla yapabileceklerimi öğreneceğim. Susturun bu adamı diyen Uluç'un, konuştuklarının hesabını vermesi gerek, bu hayatta. Biz mezarına işeme şansını yakalamadan önce.