BİR HAFTA GEÇTİ


Bugün 9 gün oldu. Ülkenin en büyük spor kulüplerinden birisine yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir gelişme yok. Bir iki kişi gözaltına alındı, bir tüfek bulundu, saldırının o tüfekle yapılıp yapılmadığı söylenmeden, gözaltına alınanların parmak izlerinin bulunan tüfekteki izlerle uyuşmadığı açıklandı.


Sadece Facebook yazışmalarının delil gibi gösterildiği mi çıktı o zaman ortaya? Evet. 

Yani suçsuz iki kişi içeri alınıp bırakıldı. Göz boyama mı? Evet.

Peki bu iki kişi serbest bırakıldığında ne oldu? Trabzon sizinle gurur duyuyor tezahüratlarıyla karşılandı. Neyin gururu? Suçsuz olmanın gururu mu? Herkes suçlu mu Trabzon'da, ki suçsuz olanlarla gurur duyuluyor? Çernobil mi? Evet.

Devlet ne yaptı? İlk gün taşlı saldırı diyen vali, gerçek ortaya çıkınca lafı çeviremedi. Peki suçlular nerede? Ülkenin birlik ve beraberliğini bozma amaçlı bir terör eylemiydi ya, neden kimse sahiplenmedi?



Peki MİT nerede? Öngöremediler mi böyle bir suikastı? Geçiniz, olay bal gibi bir holiganizm eylemi. Suçlular yakalanır ama onları suça teşvik edenlere bir şey olmaz.

9 (dokuz) gün oldu. Türkiye'yi boş verin Fenerbahçe camiası açıklama bekliyor. Maçlara çıkmayız diyoruz ama çıkarız gibi duruyor.

Tekrar ediyorum, göt korkusuyla parkeye çıkmadılar bu ülkede, silahlı saldırı aydınlanmadan çıkarsak biz de kararırız. 

Yakın gemileri, lütfen.