MANŞETLE ALGI YARATMACA


Hep anlatıyoruz ya. algı = gerçek. Bu algıyı yaratan da manşet. Manşetlerle maniple ediliyor(uz). Araya ciddi sezon girdi, yapıyordum. Yeniden başlıyorum. Aşağıdaki haber bire bir web sitemizden. Ancak büyük harfle yazılan manşetler ve ara manşetler benden :) Ayrı ayrı okuyun, nasıl veriyorum gazı görün :)




GÜNDÜZ İDMANI YOK
Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

MİNYATÜR KALEDE OYUN
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü. Salonda yapılan core egzersizleriyle başlayan antrenman, sahada yapılan koşu ve ısınma hareketleriyle devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan 4 minyatür kale maç ve dayanıklılık koşusu ile tamamlandı.

GÖKHAN VE DIEGO ANTRENMANA ÇIKMADILAR
Dinlendirilen Mehmet Topal antrenmanda yer almazken, Bursaspor maçında sol ayak bileğine darbe alan Gökhan Gönül ile Diego Ribas takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

YİNE TEK İDMAN
Fenerbahçemiz Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 27 Kasım Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilecek çalışma saat 11.00’de başlayacak.