ŞAMPİYONLUK MAÇI


Verilen cezanın onanması ve ertelenmesinin reddi ile birlikte, Rizespor maçındaki cezamız kesinleşti. Daha önce de belirttiğim üzere biz taraftarımızı kadın/erkek, Türk/Kürt, uzun/kısa, sağcı/solcu olarak ayırmıyoruz. Bizim için Fenerbahçeli olmak her türlü düşüncenin ve cinsiyetin üzerinde bir şey.
Yani sizin ceza dediğiniz şey bizim için normalden farklı değil. Hele hele son 3 sezonda bugüne kadar tam 17 maçımızda böyle cezalandırılmış bir kulüp olarak 18. cezada ağlayacak değiliz. Hem de bu 17 maçta üzerilerine düşeni fazlasıyla yapan bir taraftar topluluğu olması, 18. maçta da aynı desteğin geleceğinin garantisi. Nitekim 90 dakikanın bitiminde, onların 90 dakikalık yaptığı ayrım da ortada kaybolacak, cadde ağırlık ama ülkenin her yerinde büyük bir sevinç yaşanacak. Biletler yarın çıkıyormuş. Saldır Fener diyeyim ;)

Not : 3 sezondur verilen 17 maçlık ceza, tam tamına bir sezonun cezayla geçmesi demek. Yani 3 yıldır kombine alan her taraftar, 1 sezonu neredeyse tamamen maç izleyemeden kapatmış oldu. Aynı süre içinde Galatasaray'ın ceza sayısı 1 (yazıyla bir). Arz ederim.