ANTEP 0-3 FENERBAHÇE, MAÇTAN SONRA KISA KISA

Bu sefer yeminleN kısa. Aklımda kalanlar, kısa kısa cümlelerle;


Maçın son 10 dakikasında 3-0 öndeyken, en yakın rakibinle olan puan farkını en kötü olasılıkla 7 ve büyük olasılıkla 10'a çıkartmışken ortaya koyduğun mücadele, kazanma iştahı, sezonun özetidir Fenerbahçe için.

Kesin bilgi yayalım, şampiyonluğu çok ama çok istiyor çocuklar.

Mert, her daim hazır, her daim istim üzerinde. Helal çocuk.

Aurelio'dan sonra diye başlayan cümleleri kuranlar, gelin bir konuşalım. Sizi Mehmet adında birisiyle tanıştırmak isterim, fark etmediyseniz hala.

Emenike'nin çekme, tekme, tutmayla engellenemez koşuları candır. Bugün stoper sırtında koşan Emenike'ye penaltı verilmesi için Allah korusun çatlak/kırık gerekecek bundan sonra.

Sow, oyunu yavaşlatma lütfen. Bir de pas verilmeyince haklı da olsan el kol hareketi yapma. Gol için "oooooohhh" dedim. Herkes rahatladıysa önümüzdeki maçlara bakalım.

Caner'e kızgınım, ilk sezonunda ondan beklediğim Gökhan Gönül performansını bizden gizlediği için. Ülkenin Türk nüfus kağıtlı en iyisi desem alınan olur mu? Olursa çok da fifi.

Raul bana hep güven verdi veriyor. Nerede nasıl pozisyon alacağını bilen, top daha ayağına varmadan yapacağına karar veren, top kontrolü müthiş bir adam. Umarım sezon sonuna kadar korur bu formu.

Alves sen sevinme, sezon sonunda bir şampiyonluk apoletiyle gidersin gibime geliyor.

Kuyt başka bir insan. Bu takımın en büyük talihidir bence.

Ve Şamil. o laf ettiği, hazmedemediği çocuğun babasının anasının oyuyla mecliste oturan şey. Kesinleşmiş cezasını, vekil seçilip dokunulmazlık alarak şimdilik erteleten şey. Ne istersin çocuklardan? Tahammül edemedin mi minnacık çocuğun sevinmesine? Hesap günü gelecek nasılsa.,

Şampiyonluk tamam, hangi hafta atarız turu ona bakmak gerek. Seneye bir kez daha, sonra bir kez da. Bir süre ara vermeden devam etmemiz gerek sözde şike davasıyla elimizden çalınan şampiyonlukları geri alabilmemiz için.