ERCİYES 1-2 FENERBAHÇE, MAÇTAN SONRA KISA KISA

Tartışacak konu mu arıyorsunuz? Caner'e gösterilen art niyetli sarı kartı tartışın önce. Zaten damarı dışarıda dolaşan Caner'i nasıl zıvanadan çıkarttığını konuşun. Ve sonra yaptığı aptallık ve hakemin "nedense" kırmızı kartını kullanamamasını elbette. Sow'a atılan tekmeye bırakın kartı, faul verilmemesini de konuşun.
Kuyt'un bileğine basıldığında ceza alanına bomboş giren Alper'in pozisyonunu avantaj uygulamayıp hakemin önemli bir pozisyonumuzu nasıl yediğini de tartışın. "Ama kart" diyecekseniz, Emre'ye gösterilen sarı kartta avantajın nasıl uygulandığını hatırlayın. 90+'de Kuyt'a yapılan penaltıyı da ekleyin. Ve hepsini geçin, sahadaki halis hakemin geçen sezon yalan rapor düzenlediğini getirin aklınıza.

Sıra bizde şimdi, Emre'den sonra Caner de rakipler için, hakemler için "hedef kaşıma noktası" olması düşündürücü. Müthiş formu, takıma katkısı işe yaramaz hale gelecek böyle giderse. Ersun Yanal dünkü gibi sahada önlem almasına gerek kalmadan, kendine çeki düzen vermeli Caner.

Oyunu konuşamadık değil mi? Fırsat bırakmıyorlar ki. Maçın önüne geçmeye çalışıyor çünkü hakemler. Maç boyu zaman geçiren bir kaleci var sahada, bir kez bile uyarı yapmayan Halis, 90+1'de hemen kullanıyor sarı kartını. Zaten göze almış o kartı, senin yaptığın zaman geçirme eylemine katkıda bulunmak. Emre'nin sakatlığı 1 dakikayı aşmasa, ekleyecek miydi sarı kart gösterirken geçen zamanı? Hiç sanmıyorum.

Yine gelemedim oyuna. Raul'un eksikliği çok sırıtıyor. Emre ya hazır değil ya da formda değil. Baroni'nin de oyuna ağırlığını koyamaması nedeniyle, pozisyonu ileri üçlünün yaratması gerekiyor. Veya beklerin bindirmesi. Gökhan yok ama Topuz aratmıyor, nitekim asistini de yapıyor golün. Sonrası gelmiyor. Daha doğrusu bizden gelmiyor. Azo müthiş bir gol atıyor. Volkan'a hata aramak beyhude. Caner'in saçmalaması, önce Emre'nin fiziki sonra hocanın kenardan müdahalesi geliyor. Devre berabere tamamlanıyor Kadlec girdikten sonra.

Kadlec'ten Caner performansı beklemek anlamsız. Acaba Hasan Ali daha mı iyi otururdu? Hamleler Alper'le devam ederken ev sahibi kaleci kah gol kurtarıyor kah zaman geçiriyor. Zaman zaten durmuyor. Emenike de giriyor. Sonrasını biliyorsunuz.

Takımın gol sevinci şampiyonluğu ne kadar istediğimizi gösteriyor. Hele Kuyt'un maç sonrası takım otobüsünde basketbol ve voleybol takımlarından bahsetmesi camianın bütünleştiğini anlatıyor. Ve ekliyor Kuyt "what can I say sometime?"