BİR LİNÇ DİZİSİNİN BÖLÜMLERİ


Sezon sezon devam ediyor dizi. Her gün bir heyecan her gün bir gelişme. Bitmek bitmeyen bir nefret üzerine kurulmuş bir senaryo. Bitmiyor, bitmek bilmiyor.

Bir darbe de bugün geldi, maça sayılı saatler kala, PFDK maçın hakem raporları sonucunda kendisine gelen dosyaya istinaden Eskişehirspor maçında Fırat Aydınus tarafından katledilerek kırmızı kartla oyun dışı bırakılan Caner'e 2 maç, bu kart sonrasında itirazları sonrasında hakem tarafından tribüne yollanamayan ancak hakem raporunda yer alan eylemleri nedeniyle Aykut Kocaman'a 1 maç ceza verdi. 
Fenerbahçe bu ülkenin takımı değil, değil mi? Kazandığı puanları sadece kendi için kazanıyor, değil mi? Yani Avrupa kupalarında kazandığı puanlar ülke puanlarına etki etmeyecek, değil mi? Oysa dün Arsenal'in maçını yöneten Aydınus ülkenin gururu. Onunla ilgili konuşmak moralini bozar, morali bozulunca da ülkemizi iyi temsil edemez. Ama Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası maçı önemli değil, vurun abalıya. 
Tamamen ön yargıyla ve kötü niyetle verilmiş bir kırmızı kart var Eskişehirspor maçında Caner'e. O maçta kaynettiğimiz 2 puanın hesabını vermiyor o kötü niyetli hakem. Caner'in 2 maç oynayamayacak olmasında kaybettiği paranın hesabını vermiyorum o kötü niyetli hakem. Aykut Kocaman'ı saha içine kadar girdiği için atamıyor çünkü hatalı karar verdiğini biliyor, farkında. Çünkü kasıtlı. Yediği haltı bildiği için atamıyor Aykut Kocaman'ı sahadan. Ama o kadar kötü niyetli ki, yazıyor raporu, ceza almasını sağlıyor. Saha içinde kimin ne dediğini bilmiyor, söyleyen itiraf ediyor yine de geri adım atmıyor. Ayrıca söylenen laf kaba olmasına rağmen bir küfür değil. "Öfke ve nefret anlatan bir ünlem sözü" diyor Türk Dil Kurumu anlamına. Kaba, evet hakaret değil. Hepsinin bırak, Caner'in ağzından çıkmamış bile.
Dizi devam ediyor. Bugün Avrupa'da kalan 2 takımdan birisi olan Fenerbahçe'nin haksız yere atılmış oyuncusunun ve de teknik direktörünün cezası, maça saatler kala açıklanıyor. Aynen Abdullah Avcı'nın Avrupa'da oynayan takımlardan birisinin oyuncularını kayırıp, dinlendirdiği diğerinin oyuncularından 3 tanesini 90 dakika oynatıp yorduğu, sakatlık riskine attığı gibi.
Sonra Fenerbahçeli kötü oluyor. Diğerlerine sırtını dönen Fenerbahçeli kötü oluyor. Ama Fenerbahçeli farkında, biliyor. Kimin ciğerinin ne kadar ettiğinden haberdar. Ve diyor ki zaman her şeyin ilacı, sabrediyor.