İYİ NOT EDİN, HAFIZANIZA KAZIYIN


Şöyle soruyordu Dynamo Trabzon'un nüktedan başkanı "Benim federasyonda 4 - 5 tane adamım olsa böyle mi olurdu?" Bunu söyleyen kişinin adaletle alakalı bir duygusu olabilir mi Allah aşkına? Açıkça diyor ki benim adamların olsaydı eğer istediğimi yaptırırdım. Yani Aziz Yıldırım'ı içeride tutsak bırakan iddia makamının söyledikleri, çete kurup istediği şekilde karar çıkarttırmak. Elbette fikir bir suç değildir. Fakat fiiliyat nedir? Bakın neler oluyor bu açıklamanın sonrasında.




TFF'nin istifası sonrasında yeni yönetime, Dynamo kökenli üyeler giriyor, sokuluyor. Bunların pazarlıklarla yapıldığı biliyor ve gayet normal karşılanıyor, lobi faaliyeti oluyor çünkü. Peki Dynamo'nun soktuğu ve daha dün, Emre olayını iş sahada kapanmışken Zokora üzerinde alevlendirip başka yöne taşıyan camianın TFF'ye soktuğu Yusuf Reha Alp'in de içinde bulunduğu 3 kişi ne diyorlar?
Sporcunun eyleminin, "ayrımcılık" şeklinde nitelendirilmesi gerektiği yönünde karşı oylar: Av. Sinan Gürsoy (Başkanvekili), Av. Yusuf Reha Alp (Üye), Av. Tolga Erol (Üye)
Yusuf Reha Alp'i bilen biliyor. Süreçte Fenerbahçe hakkında Köpeklerin Ağzı diye bir yazı yazan, daha sonra bu yazıyı emir ile kaldırtan (yazının linki http://www.trabzonhaber.com.tr/kopeklerin-agzi-makale,172.html), fakat Facebook üzerindeki kopyasını unutan ;) (Facebook linki http://www.facebook.com/note.php?note_id=271317179568200) Yusuf Reha Alp. Sadri Şener'in avukatlığını yapan Yusuf Reha Alp. 
Bu arkadaşı iyi not edin bir yere. Resmini hafızanıza kazıyın. Bu arkadaş bırakın Fenerbahçe düşmanlığını, bırakın Dynamo Trabzon taraftarlığını, bu ülkenin insanının birbirine düşmesindeki en önemli kaldırım taşlarından birisi. Bu arkadaşı yazdığı ve sonradan sildirdiği o yazısı yüzünden 6222 ile yargılamayanlardan bahsetmek gerek aslında ya, yetmiyor kimsenin gücü, lanet olsun.
Ülkeyi güç kavgası, rant kavgası yüzünden böldüler, bunlar da piyonlar işte. Lanet olsun.
Not : Tahkim Kurulu başkanının, göreve gelmeden önce Fenerbahçe lehinde görüş bildirdiği için istifasını isteyen Dynamo, PFDK'ye aynı soruşturmada Sadri Şener'in avukatlığını yapan birisini sokuyor. Rezalete bakar mısınız?