Fenerbahçe-Galatasaray, Maç Öncesi

Çok rahat Fenerbahçe. Zira daha birkaç ay öncesinde çok rahat ve üstün bir oyunla, hem de bir kişi eksik oynamasına rağmen 2-0 kazandı.
Üstüne üstlük bu maça Galatasaray ciddi sayıda eksikle çıkmak zorunda kalacak. Song yok, Ayhan sakat, Linderoth sezonu kapattı. Lincoln'ün durumu maç günü belli olacak ama bence oynayamayacak. Nonda'nın da oynama durumu belli değil. Fenerbahçe'de ise Appiah dışında sakat ve cezalı yok.
Galatasaray bu defa daha defansif oynayacak muhtemelen zira çift maçlı eleme sistemi var. Yani işin rövanşını da düşünmek gerek. Bu durumda Galatasaray tek forvetle çıkacaktır sahaya, Ümit Karan'la. Eğer ön liberoyu tek forveti çift yaparsa tek şansı Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engellemek olur.
Fenerbahçe'nin şablonu belli, Deivid'in sağa yakın serbest oyunu bu kanatta Gökhan'ın sırtına çok iş yüklüyor. Ancak Gökhan bu yükü kaldırabilecek kapasitede. Sol kanatta da bu sefer Carlos'un önünde Vederson'u kullanacaktır Zico. Bence aşağıdaki kadroyla çıkacağız büyük bir sürpriz olmazsa

Volkan
Gökhan . Lugano . Edu . Carlos
Deivid . Aurelio . Selçuk . Vederson
Alex
Semih

Galatasaray'ın gol atmaya ve yenimemeye, Fenerbahçe'nin ise gol yemeden kazanmaya oynayacağı çok açık. İyi oynayan kazansın, biz iyi oynayalım.

Favoriler Kaybedermiş