UZUN SÜRE


www.fenerbahce.org


Hem de çok uzun süre oldu yazmayalı. Kötü bir sezon, çok acayip bir şekilde 6. sırada tamamlanarak bitti. 3 hafta önce neler düşünürken bugün bir de Avrupa kupalarına katılma hesabı yapacak durum. Acayip işte.

Antalyaspor maçıyla bitti çile. Averajı sıfırın altına bitirmedik ama Topal'a çok ayıp ederek tamamladık sezonu. Diğer yandan bir oyuncunun haklı da olsa tribünlerle kavgaya girmesinin anlamı olmadığını da belirtmem gerek. Sen işini. Haklı da olsan sus. Bugüne kadar taraftarla kavga edip kaybetmemiş bir tek Kemalettin'i hatırlıyorum. Başka yok hafızada. Gerek yok. Haklıysan da gerek yok.

Camia olarak kötü bir sezon. Bitti ama önümüzdeki sezon için umutlanacak bir şey olmadan bitti. Dağıtılan kadronun yerine gelenlerden kurtulmak için çabalamamız gerekecek, diğer yandan da önümüzdeki yılların kadrosunu kurmaya çalışırken. Yapılanlar yapılacakların garantisi ise ne Comolli ne de Yanal'ın yapacağı transferlerden umutlanmak gereksiz.

Kadroda iyi oyuncularla sırıtmadan oynayacak bir sürü topçumuz var, evet. Lakin iyi oyuncuları almak gerekiyor. Nasıl olacak bilmezken, nasıl olmayacağıyla ilgili haberler dedikodular moralleri bozuyor.

Fenerbahçe'nin olduğu yerde umut tükenmez elbette. Nitekim armaya formaya renklere tutulmuşum, geri kalan öldürmez beni. Belki yaralar belki hasta eder ama öldürmez. Zaten ömrüm Fenerbahçe'yi sevmekle nihayet bulacakken, en fenası öldürür, o kadar.