FENERBAHÇE 1-1 TRABZONSPOR, MAÇTAN SONRA KISA KISA

İlk olarak şunu belirteyim, bu rezalet sezonda dahi Kadıköy'de galibiyet alamayan bir daha zor alır. Kadıköy'de kazanamayanlara özel. Ve şunu da ekleyeyim, iç saha performansı sadece normal olsaydı, önümüzdeki hafta Adana'da biz tur arıyor olabilirdik. Sorumlular belli. Başlıyorum.

Sağ bek yok takımda. Sol bek Hasan Ali sağ bekte. Sırıtmıyor şükür, en azından sol bek İsmail'in sol bekte sırıttığı kadar değil :) Çift stoper her zamanki gibi, geçit vermiyorlar. Ama yetersizler, top yapamıyorlar çünkü. Önlerinde oyunu yönlendiren Mehmet Topal. Durumun vehameti burada netleşiyor. Her atakta, hatta attığımız gol dahil her atakta ofsaytta kalmayı başaran Sow, kuvvetinin şımarttığı, rakibini fiziken ezip sonuca ulaşamayan Emenike, emeklilik için gün sayan van Persie ve takımı tek başına ayakta tuttuktan sonra form düşüklüğü yaşayan Lens. Elbette Ali Palabıyık'ın etkisini de saymalı. Ama malzeme bu. Aynı malzemenin deplasman karnesi güzel.

Kadıköy'de ise eksik var, tribünler boş. Eskiden basketbolda böyle bir kupa alsaydık, takım futbol maçı öncesinde stadyumda dolaştırılır, taraftara alkışlatılırdı. Şimdilerde bırakın takımı getirmeyi, futbol maçına gelenleri basketbol takımına götürseniz kimse bir şey demez. Dedim ya normal Kadıköy performansı olsa başka bir senaryo konuşuluyordu. Sebep kim? Aziz Yıldırım'la başlayan hatalar silsilesi. İntihar. Ötenazi.

Önümüzdeki sezon için uzatılan el, barış çubuğu inşallah dolu tribünler. Fakat bu takımla mı? Çok zor. Kadro değişikliği lazım, kesin. Nasıl olacak belli değil tabi.