DEDİĞİNİ YEMEK

Fotoğraf : Fotomac.com.tr

Bazı Beşiktaşlılarda, üstün oynadıkları maçı son dakikada kendi kalesine attıkları golle kazanamayınca tiner etkisi kendisini göstermeye başladı. Şaka bir yana, bu şekilde kaçırılan bir galibiyet elbette zor. Ben son anda şampiyonluklar kaçırmış bir kulüp taraftarı olarak, duygularını anlıyorum. Nitekim başkanlık düzeyinde saçmalamaları anlamak niyetinde değilim.


Aşağıdaki video Fikret Orman'ın, deplasmanda galibiyetimizle biten Türkiye Kupası maçı sonrasına denk gelen bir zamanda verdiği bir röportajdan. Kibir mi desem bilemedim.


Bu da Talisca'nın yaptığı hareket. Fotoğrafın büyük hali için tıklayın. Orjinali Fotomac.com.tr'den

Fotoğraf : Fotomac.com.tr
Yukarıdaki açıklamayı yapan Fikret Orman'ın, PFDK'ye gönderilen Talisca'nın savunmasını bizzat yapacağı söyleniyor. Eğer açıklamasında samimiyse savunma denilen konuşmada, "Arkadaşlar kulüp kültürümüzde bu yok. Bu nedenle biz kadro dışı bıraktık" der, değil mi?

Elbette demeyecek. Aşağıda da medyadaki Beşiktaş kuvvetinin sosyal medya mesajları var. Bu kişiler kendi medyalarında da bunun altyapısını hazırlıyorlar.



Amaçları zaten adı çıkmış doksana inmez seksene Volkan Demirel'i kullanarak bahane bulmak. Sonuca ulaşırlar mı bilemiyorum. Gazeteciye yumrukla saldıran Volkan Babacan tek maçla yırttıysa, evet. Rakibine dil çıkaran RvP 3 maç aldıysa hayır.