GALATASARAY 1-2 FENERBAHÇE, MAÇTAN SONRA KISA KISA

Çok önemli galibiyet. Lideri hem evinde hem de bu sezon ilk kez yeniyorsun. Bu galibiyetle rakibin kopup gitmesini engellediğin gibi bir de puan farkını öyle bir yere getiriyorsun ki iplerin elinde olduğunu anlatmış oluyorsun. Bu nedenle önemli galibiyet. Evet sıkıntılı bir maç, evet rakibin galibiyete çok daha yakın olduğu gerçek.
Ancak her şeye rağmen elinden gelen mücadeleyi ortaya koyan bir takım, hem de taraftarlardan kurulu bir takım var ortada. Bu sezonun özellikleri ortada. En büyük mücadele dışarıda. Bu ailenin babası hala tutsak. Onu kurtarma yolundaki büyük çabalardan bir tanesi de takımlarımızın sahada verdikleri mücadele. Bu nedenle ben kendi adıma eleştirme hakkımı kullanmıyorum. Kullananlara itiraz etmekle beraber saygıda kusur etmiyorum. Ancak hakaret edenlerin ta aminango nokta.


Önümüzdeki 6 maçın tamamını kazanmamız bu sezonu 2 kupayla birlikte bitirmemizi sağlayacak. Matematik bu kadar açık. Desteğe devam, direnişe ve mücadeleye de. Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey.