İkiyüzlülük

Çok poziyon var ama sadece 3 tanesini inceleyeceğiz diyor Büyüka. 3 poziyon da Beşiktaş'ın ağladığı poziyonlar. Geri kalan hataların üzerine çekiyor süngeri. Ağlıyor ya Beşiktaş, hemen hazırlayın mamayı. İptal edilen gol diyorlar, yok ki iptal edilen gol. Hakem oyunu çoktan durdurmuş, Fenebahçe lehine vermiş faulü, yüzünü dönmüş Beşiktaş yarı sahasına. Oyun durmuş yahu.

Volkan neden sus işareti yapmış Beşiktaş seyircisine, neymiş tahrik. Bobo neden sus işareti yapıyor o vakit golü attıktan sonra, o tahrik değil mi? Volkan konuşula Bobo hasıraltı edile.



Deivid sarı kartlıyken Serdar'a sarı kartlık faul yapmış, neymiş ikinci sarı kart. Diatta da Vederson'u arkadan indirmiş, hem de sarı kartı varken, hem de ilk yarıda, o ikinci sarı kart değil mi? Deivid konuşula, Diatta hasıraltı edile.

Semih sarı kartlıyken Ali Tandoğan'ı formasından çekmiş, neymiş ikinci sarı kart. İkinci yarıda sarı kart gören Burak da ilk yarıda kendisini yere bırakıp hakemi aldatmaya çalışıyor. Fenerbahçe topu taça atıyor, hakem Burak'ın yanına gidiyor, sorun yok, sarı kart da yok. Semih konuşula, Burak hasıraltı edile.

Hadi canım sen de!! Zıplayan oyuncuya bir dokunsan bozarsın diye defalarca bigi veren Toroğlu, Bobo'nun Gökhan'ı arkadan sol koluyla itmesine 'faul yok' diyebiliyor.

Sakin oluna, Toroğlu zıplarken arkadan itile, PAF takım kelimesi telafuz edilmeye.