After Eight



PAF'la çıkma kararını açıkladılar önce. Hakemin oyunu durduğunu fark edemeyince sinirlendiler. Sonra gidip tokadı yediler Liverpool'dan, sen misin jimlastik şubesine futbolu da ekleyeceğim diye ingilizlerin topunu çalan? İntikamı acı alır elin gavuru. Sonra gruplarında İspanyol ekip bile yokken Valencia'yla maçları olduğunu iddia ettiler. Sonra da 30 şut çeken rakipleriyle ilgili '12 atak yaptılar 8 gol attılar' dediler.

Son bomba da bugün Ertuğrul Sağlam'dan geldi. '... Şampiyonlar Ligi'ne baktığımız zaman, bundan önceki yıllarda bu lige katılıp da grup maçlarını sıfır puanla bitiren takımları da göz önüne aldığımız zaman, Liverpool’u yenen bu çocukların, bundan sonra kendi sahamızda oynayacağımız Marsilya karşılaşmasını alıp, Porto'yla final müsabakası yaşatma ve değerlendirme gibi bir şansı olduğunu çok açık ve net görmekteyiz...'

Tarihi, Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti arasına sızmaya çalışmaktan ibaret olan bir jimlastik kulübünden bahsediyoruz. Laf atana bak. Aşağıda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi performansı var. Bakıla, okuna, öğrenile hatta öğretile. Unutanlara da hatırlatıla.

1997-1998 sezonu
Attığı 6 yediği 9. Puanı 6. Elendi.

2000-2001 sezonu
Attığı 4 yediği 17. Puanı 4. Elendi.
Milan'a 4-1, Barcelona'ya 5-0, Leeds'e 6-0 yenildi.

2003-2004 sezonu
Attığı 5 yediği 7. Puanı 7. Elendi.

2007-2008 sezonu
Şimdilik attığı 2 yediği 12. Puanı 3. Daha elenmedi.
Liverpool'a 8-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nin en farklı yenilgisini aldı.